Fresco
Nava de Aprovizionare Acum SNIQRT65B Instapak Rapid RT Grele Extensibil Spuma Saci, 20 Lungime x 22 Latime, Albastru (Pachet de 96)

Nava de Aprovizionare Acum SNIQRT65B Instapak Rapid RT Grele Extensibil Spuma Saci, 20 Lungime x 22 Latime,

Ver disponibilidad: En la tienda
RON 1794.78

Temperatura camerei Spumă într-un Sac de Sistem.Proteja nimic și totul, oriunde.Nu este necesar echipament!complet portabil.Funcționează la fel ca Instapak Rapid fără a fi nevoie de o preîncălzire încălzirea unității.Intervalul de temperatură recomandat este de 65° - 90° f. 22 inch x 20 inch - instapak rapid Rt grele Extensibil spuma saci.Temperatura camerei spumă într-un sac de sistem.Proteja nimic și totul, oriunde!nici un echipament necesar!complet portabil!funcționează la fel ca instapak rapid fără a fi nevoie de o preîncălzire încălzirea unității.Intervalul de temperatură recomandat este de 65° - 90° F. Chimice sunt activate în geantă atât de curat este necesar.Heavy-duty saci sunt recomandate pentru transporturile 40-80 kg.

Caracteristicile

Cât de bine îți place

Temperatura camerei Spumă întrun Sac de Sistem.Proteja nimic și totul, oriunde.Nu este necesar echipament!complet portabil.Funcționează la fel ca Instapak Rapid fără a fi nevoie de o

Scroll