Fresco
Panda 20 Stil New York cu un Arzător de Gaze Naturale Comercial Restaurant din Oțel Inoxidabil Wok Gama - 100.000 de BTU (FSN, CSA Listat)

Panda 20 Stil New York cu un Arzător de Gaze Naturale Comercial Restaurant din Oțel Inoxidabil Wok Gama -

Ver disponibilidad: En la tienda
RON 47.98

20" din oțel inoxidabil camera; 100.000 de BTU/h Gaze Naturale (3 inel arzător).Detașabil wok splash înapoi și lateral splash sunt asamblate cu șuruburi care permite obținerea într-intrare îngustă și face o întreținere mai ușoară.Robinet și standard coș de gunoi sunt incluse.Acces ușor sos raft în fața wok gama.Aragaz margini sunt formate cu formă rotundă colțuri.Dimensiuni : 30"W x 45"D x 61"H; FSN, CSA Listat. *16 Sfat Jet Arzător va fi instalat ca default pentru 13" chambers**3 Inel Arzător va fi instalat ca default pentru camere mai mari decât 13"* 1/4" - o singură bucată de oțel inoxidabil aragaz extins la față și două părți cu tehnologia de formare. 100% din oțel inoxidabil coș de fum și ecartament grele de oțel armat unghi șasiu ecartament Grele rama de inox construcții pentru întreaga unitate, care este proiectat pentru un plus de rezistenta si durabilitate Oțel wok camere sunt umplute cu ciment, care oferă o rezistență ridicată față de foc acces Ușor sos raft în fața wok gama Aragaz margini sunt formate cu forma rotunda colțuri funcția de adaptare singură bucată lungă de scurgere feroviar asigură că profesioniștii pot să mențină curățenia și să respecte standardele sanitare Baia de ulei coș situat la partea din spate din dreapta sus a gamei, cu ușor de retragere acces Detașabil wok backsplash și sidesplashes sunt asamblate cu șuruburi care permite obținerea într-intrare îngustă și facilitează mentenanța Fiecare arzător are individuale "L" în formă de mâner de valve de gaz, care oferă acces ușor pentru operație la genunchi, care asigură hands-free de gatit Wok leagăn robinet pornește automat atunci când germina este aruncat peste wok 100% din oțel inoxidabil, tava de scurgere detașabilă sub fiecare arzător, pentru grăsimi și deșeuri Construit în apa-sistem de racire de la fata la spate de scurgere în scopul de a menține aragaz curat și de a ajuta reduce temperatura de la suprafață.Aviz Special pentru transportul de Marfă elemente : 1. Adresa de livrare (valabil comercial adresa de afaceri) este necesară. 2. Dacă un element de nave prin LTL de livrare de mărfuri, un număr de telefon valid va fi necesar, astfel încât transportatorul poate contacta pentru a programa o livrare de numire. 3. Elementul este livrat cu livrare curbă, NU numai în interiorul livrare. 4. Receptor semnătura va fi necesar.Vă rugăm să asigurați-vă că aveți disponibile ajuta la îndemână pentru a vă ajuta cu mutarea la elementul în locația dorită. 5. Elemente de marfă trebuie să fie inspectate la livrare.Dacă un element ajunge deteriorat sau rupt atunci când transportatorul de.

Caracteristicile

Cât de bine îți place

PUTERNIC de ENERGIE : comercial gătit grup de performanță echipează cu 2 ochiuri, un fonta gratar, oferind un mediu stabil și suficient de puternic pentru a ține pasul cu cererea mare

Scroll