Fresco
Creative Mini Mic Coș De Gunoi De Pe Desktop Gunoi Coș Acasă Masa De Plastic, Rechizite De Birou Coș De Gunoi Coș De Gunoi Alb (2.4 L)

Creative Mini Mic Coș De Gunoi De Pe Desktop Gunoi Coș Acasă Masa De Plastic, Rechizite De Birou Coș De Gunoi

Ver disponibilidad: En la tienda
RON 23.98

Material/Dimensiune/Capacitate : Realizat din plastic si silicon.design creativ; Dimensiune : 6.5 * 5.1 * 5.1 inch; Capacitate : 2 L. Largă de Aplicare : Atârnă pe ușă sau puneți-l pe teren & blat.Utilizate pe scară largă în bucătărie, dormitor, baie, masina, si oriunde este nevoie.Ușor de Utilizat : Instalare cu inel fix pentru a repara erorile de plastic alimentar sac, și de a dispune de gol la gunoi cu ușurință.Pentru Dormitor : Convenabil pentru a arunca gunoaie atunci când sunt în pat.Pentru Birou : Ideal pentru utilizarea la birou, atunci când citirea sau scrierea ajuta arunca la gunoi birou de repede.Caracteristici : Acest gunoi nu este doar agățat, dar, de asemenea, poate fi pus pe masă.Acesta are design pliabil si poate micsora dimensiunea.Este foarte convenabil și mici nu împiedică de loc.Pliere și agățat de gunoi poate economisi spațiu și de a face mai ușor de utilizat.Usor de instalat, trebuie Doar să atașați compact de pliere gunoi pentru orice sertare sau usi.Scene : 1. Pentru Bucatarie : Ușor de curățat legume coji.Păstrați bucatarie curat și ordonat. 2. Pentru Baie : Potrivit pentru perete de baie și ușor pentru a arunca gunoiul. 3. Pentru Birou : Ideal pentru utilizarea la birou, atunci când citirea sau scrierea ajuta arunca la gunoi birou de repede. 4. Pentru Dormitor : Convenabil pentru a arunca gunoaie atunci când sunt în pat.

Caracteristicile

Cât de bine îți place

Întreținere Și Produse De Curățat.Tara de fabricatie : Statele Unite ale americii.Producător : TIP DUR.OpenTop Gunoi, de Formă Dreptunghiulară, Capacitate 7 gal., Culoare Bej, Inalti

Scroll