Fresco
6 PACK Buclă Foarfece,Colorate Grip Foarfeca,8 Inch Adaptive Tăiere cu Auto-Deschidere Foarfece pentru Nevoi Speciale,Copii și Adulți(Rosu/Galben/Albastru)

6 PACK Buclă Foarfece,Colorate Grip Foarfeca,8 Inch Adaptive Tăiere cu Auto-Deschidere Foarfece pentru Nevoi

Ver disponibilidad: En la tienda
RON 19.34

【Pachet】include 6 bucla foarfece cu albastru&galben&rosu. 【De Material】foarfeca este din inox,destul de ascuțit și ușor,cu vârful rotund design-ul este sigur pentru copil de a folosi. 【Adaptive Foarfece】foarfeca este ușor stoarce,poate ajuta copii mici,copii,vârstnici, adulți,alte persoane care are un nivel scăzut de coordonare sau de mână puterea de tăiat cu ușurință și în condiții de siguranță. 【Ușor să utilizați】bucla nostru foarfeca poate deschide dupa taiere,face mai ușor pentru a rămâne în control și stabil,potrivit atât pentru stânga și dreapta în cele mai multe vârstele și de mare pentru copii cu nevoi speciale. 【】 Dimensiune foarfeca este 8inch/20 cm în lungime și 3inch/7.5 cm în lățime.Detalii Pachet : 6 x Buclă Foarfece Lungime : 8inch / 20cm Culoare : Rosu & Galben & Albastru Material : Otel Inoxidabil Vârful Rotund Design Ușor,destul de ascutite Caracteristici de Auto-Design Deschis (După Squeeze) Potrivit pentru copii și adulți,școli,săli de clasă,acasă și la birou Ajuta copii mici,copii,persoanele în vârstă,slab coordonate sau low-dat foarfecele pentru a tăia în condiții de siguranță și cu ușurință.

Caracteristicile

Cât de bine îți place

TITAN cu acoperire NONSTICK teflon lame, 8.3" Lungime, 3.1" Cut.Ele sunt puternic rezistente la coroziune și să adezivi, cum ar fi lipici și bandă, ceea ce le face ideale pentru aproape

Scroll