Fresco
Jumătate Rotund Fișier,Lipire Diamant Fișier cu Mâner din Cauciuc,Asortate Lemn Rasp Fișierul de Mână pentru Lemn, Metal, Model Și Aplicații de Hobby,14 Inch(Aur)

Jumătate Rotund Fișier,Lipire Diamant Fișier cu Mâner din Cauciuc,Asortate Lemn Rasp Fișierul de Mână pentru

Ver disponibilidad: En la tienda
RON 15.98

CALITATE PREMIUM - De rasp este fabricat de înaltă calitate din aliaj de oțel și diamant, cu duritate mare și de înaltă frecvență de stingere, asigurând puterea și logevity.Din CAUCIUC MOALE MANER Confortabil anti-Alunecare Mânere din Cauciuc, Ține un control Ferm, Chiar și în Condiții de umiditate, reducând în mod eficient presiunea pe mână în timp ce utilizați.DEPOZITARE AGĂȚAT GAURA - verso cu stocarea integrală agățat gaura.Atunci când, fără a utiliza rasp poate agata oriunde, nu ocupă poziția de scule.MULTI-SCOP - care Combină caracteristicile atât rotunde și plate fișiere, o parte fiind rotunjit și celălalt apartament.Acesta poate fi folosit pe plat, suprafețe concave și convexe.Cel MAI bun ALEGERE - set Mare în depozit sau instrumente de precizie fișiere sunt indispensabil instrument mecanic pentru mecanica, electronica de reparații, de prelucrare a lemnului și alte aplicații.Produs Description Name : Jumătate Rotund File Material : de înaltă calitate din aliaj de steel Handle lungime : 110mm Knife lungime : 350mm Knife larg : 31mm Knife grosime : 9.2 mm Specification : 1 buc * 14-inch jumătate rotund file Files sunt utilizate în principal pentru utilizarea în lemn și prelucrarea metalelor, acestea sunt utilizate pentru a rade sau se taie departe fine cantități de material din piesa de lucru.Care este o bara de otel cu o cementat suprafata si o serie de paralele de dinți ascuțiți.Anumite fișiere sunt proiectate pentru anumite depunerea de locuri de muncă, cum ar fi o jumătate de rundă fișier, care este folosit pentru depunerea interiorul inele sau rotunde fișiere care sunt utilizate pentru a mări găuri rotunde sau pentru ceva care are nevoie de o rundă instrument.Acești ingineri dosarele au fost fabricate cu perna de cauciuc mânere pentru a oferi utilizatorului mai mult confort atunci când depunere pentru perioade lungi de timp.Aceste fișiere sunt ideale pentru utilizarea pe lemn, metal si diverse alte materiale.Toate sunt dotate cu mânere în negru și galben instrumente de culori.Notă : 1. Vă rugăm să păstrați-l uscat și curățat după utilizare.2.Dimensiunile sunt masurate manual și eroarea este în limite normale.3. Din cauza diferențelor în contrast și luminozitate de culori între diferite ecrane de calculator, ușoare diferențe de culoare sunt inevitabile și nu sunt de calitate.Pachetul Include : 1 buc * Jumătate Rundă de Fișier.

Caracteristicile

1 pcs * 14-inch half round file :
Files are used mainly for use in wood and metalworking, they are used to shave or cut away fine amounts of material away from your work piece.Which is a steel bar with a case hardened surface and a series of parallel sharp teeth. :
Certain files are designed for specific filing jobs such as the half round file, which is used for filing the inside of rings or round files that are used to enlarge round holes or for anything that needs a round tool. :
These engineers’ files have been manufactured with rubber cushion grips to give the user more comfort when filing for long periods. These files are ideal for using on wood, metal and various other materials. They all come with handles in the black and yellow tools colours. :
1. Please keep it dry and clean after use. :
2.The dimensions are measured manually and the error is within the normal range. :
3. Due to differences in contrast and brightness of colors between different computer screens, slight color differences are unavoidable and are not part of the quality. :
Package Includes:
1 pcs * Half Round File

Cât de bine îți place

【Ce Veți Obține】10 bucati fișier mâner pentru un pachet, marimi : slungime 3,5 Inch / 9 cm, diametru gaura 4 mm, potrivit pentru 46 inch fișier, Mare maner din lemn lungime de 14,3

Scroll